Wegwijzer:Home

Vlaanderens Mooiste Marathon Editie 2015

Klaar voor een derde editie van Vlaanderens Mooiste Marathon - zondag 12 april 2015!

Oproep Werkgroep Vlaanderens Mooiste Marathon 2015

De gemeente Zwalm maakt zich op voor een nieuwe editie van Vlaanderens Mooiste Marathon. Met voorsprong de mooiste marathon, doorheen het twaalfdorpenparadijs Zwalm, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. En ook een flinke sportieve uitdaging doorheen het heuvelachtige parcours dat de Zwalmstreek en Vlaamse Ardennen kenmerkt.  Meer dan 1000 lopers gingen de voorbije edities de uitdaging aan.

Opnieuw wenst het gemeentebestuur een gemeentelijke werkgroep samen te stellen om in april 2015 samen met de gemeentelijke sport- en technische dienst een derde editie te kunnen realiseren.

Heb jij interesse om mee een coördinerende rol op te nemen binnen de organisatie van deze derde editie van deze schitterende sportmanifestatie? Zegt de coördinatie van de bevoorradingen of parcours, veiligheid, volgers, pers, sponsors,... jou iets?  Wil je deze ervaring vanuit je beroepsleven, verenigingsleven of sportieve vrije tijd met ons delen? Neem dan zeker contact op met de sportdienst (sportdienst@zwalm.be – 055 480 552) of met sportschepen Guido De Temmerman (gdt@zwalm.be – 0478 40 76 16).

De eerste werkgroepvergadering zal doorgaan op donderdag 2 oktober, om 20 u. in de raadzaal van het gemeentehuis.

marathon%20zwalmmarathon grote groep

Terug naar boven