Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Nieuws  /  Belpop Bonanza fietsroute

Belpop Bonanza fietsroute

Ontdek het muzikale verleden van Zwalm en de Cultuurregio Leie Schelde

Vanaf Erfgoeddag, op zondag 23 april 2023, ontdek je tijdens een heerlijke fietstocht de Belpop-geschiedenis in de regio. Deze fietsroute is uitgestippeld door dé vakmannen bij uitstek: Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing). Deze twee hebben zich helemaal ingewerkt in het muzikale erfgoed van de Cultuurregio Leie Schelde.

Alles wat je nodig hebt, is een fiets en een smartphone. Belpop Bonanza maakte een selectie van muzikale plekken, waar muziekgeschiedenis werd geschreven. Daar wacht jou een mooi verhaal in woord en beeld door de QR-code te scannen op het bordje.

Ga vanaf 23 april naar www.belpopleieschelde.be en start je Belpop Bonanza fietsroute. In het najaar verschijnt ook het boek over Belpop Bonanza Leie Schelde met dertig boeiende verhalen uit de muzikale geschiedenis van de Cultuurregio Leie Schelde.

De Belpop Bonanza fietsroute is een initiatief van Belpop Bonanza i.s.m. Cultuurregio Leie Schelde, Leietheater en de gemeenten Deinze, De Pinte, Gavere, Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zulte en Zwalm.

-gA4M11