Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Nieuws  /  Caals zingt Hazes - Vlaanderen Feest

Caals zingt Hazes - Vlaanderen Feest

Op vrijdag 7 juli vieren we feest in Zwalm met Luc Caals. Luc Caals staat reeds 50 jaar op de planken. En achter de micro. En op het scherm. Grapjas in revueshows. Zangstem in musicals. Op tv als Kabouter Smul. Ernstig of grappend in theaterprojecten. Maar boven alles is Luc Caals een zanger.

Deze ‘kleine man met de grote stem’ maakte een tribute aan zijn idool André Hazes. Wie André Hazes zegt, zegt Levenslied. Bloedende zielen. Verscheurende emoties. Maar eerlijk. Herkenbaar. Het repertoire van Hazes lacht en weent en brult. Zalft en ontroert. Huisvrouwen, maar ook stoere binken zijn “een beetje verliefd”. En Hazes is méér dan alleen wat hits en meezingers. Hazes is een fenomeen. Een brok echte levensdrift. Om dit verhaal te vertellen blijkt niemand beter geschikt dan ... Luc Caals!

Met een toporkest. En vooral met dezelfde passie om ongekend diep te gaan in dit zeer emotioneel repertoire. Ontroeren zonder ooit flauw te zijn. Gewoon indruk maken met waarachtigheid.

Het lokaal bestuur trakteert iedereen op een pakje friet en twee drankjes!

logo-YXDBf1

Praktisch

  • Vrijdag 7 juli 2023
  • Zomerbar & frietmobiel vanaf 19 u. – optreden vanaf 20 u.
  • Recreatiesite, Sportlaan
  • Gratis mits inschrijven onderaan:

  


Het lokaal bestuur van Zwalm (gemeente en OCMW Zwalm) verwerkt je gegevens conform de privacywetgeving en neemt daarbij je rechten strikt in acht. Voor meer informatie, zie https://www.zwalm.be/privacyverklaring.

caals-zingt-hazes-stagefoto-close-micro--nWrHz1