Overnachten - B&B

Alle logiemogelijkheden in Zwalm op een rijtje.
Casa Della Nonna
editeer

Hofstede Ter Biest

B&B met vier ruimte, recent ingerichte gastenkamers in het hoofdgebouw van de vierkantshoeve. Gelegen in Nederzwalm naast de kronkelende Zwalm. 

editeer

Johan's Lodge

Johan's Lodge ligt in Sint-Blasius-Boekel waar de eerste echte heuvels van de Vlaamse Ardennen je tegemoetkomen. Elke kamer heeft een verschillend reisthema. Kamers en terrassen bieden uitzicht op glooiend landschap.

editeer

Latemberg

Latemberg is sinds 2009 een gevestigde waarden in de Zwalmstreek, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Je verblijft in één van de 3 ruime gastenkamers, voorzien van alle moderne comfort. Je logeert op een schitterende helling, vlakbij o.a. de Zwalmbeek en de Ijzerkotmolen.

editeer

De Notelaar

Wakker worden in de schaduw van een stokoude notelaar. In de omgeving van een al even oude watermolen, omgeven door de zachtglooiende Vlaamse Ardennen, dát is wat landhuis De Notelaar je biedt.

editeer

Sint Blasius Hof

In het hartje van de Zwalmstreek biedt het Sint-Blasiushof je graag drie comfortabele kamers aan met ieder een wellnessfaciliteit naar keuze: sauna, Turkse stoomcabine of massagedouche. Charmante uitvalsbasis voor tal van uitstapjes.

editeer

             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory