Overnachten

Alle logiemogelijkheden in Zwalm op een rijtje.
Aire de repos

Gastenkamers 'Aire de Repos' biedt je een hartelijke ontvangst, landelijk ingerichte kamers voorzien van alle comfort, een heerlijk ontbijt in zitruimte met panoramisch zicht, ruime keuze aan fiets- en wandelroutes.

editeer

Camping Canteclaer

Familiaal kampeerverblijfspark, rustig gelegen in vlakbij de Zwalmbeek en de Zwalmmolen. Ideaal voor een korte of lange vakantie. In de onmiddellijke omgeving van talrijke wandel-, fiets- en autoroutes. In de lente en zomer animatiemogelijkheden te over. Dichtbij het dorpscentrum voor alle aankopen.

editeer

Casa Della Nonna
editeer

't Heufke

Aangenaam verblijf in het 18de eeuwse landhuis van de Heren van Gavere, in het hartje van de Vlaamse Ardennen, met sfeervolle 'Van Gogh' kamers voorzien van alle comfort. Pendeldienst van en naar het station. Vlakbij de Vinkemolen en het beschermd landschap van Wijlegem.

editeer

Jeugdverblijf Oud Klooster

Het Oud Klooster Dikkele is een charmant oud parochiaal schooltje dat volledig omgebouwd is tot een modern jeugdverblijf en groepsaccommodatie. Het heeft een prachtige tuin van 1 hectare groot.

editeer

Johan's Lodge

Johan's Lodge ligt in Sint-Blasius-Boekel waar de eerste echte heuvels van de Vlaamse Ardennen je tegemoetkomen. Elke kamer heeft een verschillend reisthema. Kamers en terrassen bieden uitzicht op glooiend landschap.

editeer

Kloosterhoeve

Charmant gastenverblijf in voormalig klooster, schooltje en kloosterhoeve. De Kloosterhoeve is gelegen aan één van Vlaanderens meest idyllische pleintjes, dat van Rozebeke, in de schaduw van de 'kathedraal' van de Zwalmvallei. Tal van arrangementen mogelijk.

editeer

Latemberg

Latemberg is sinds 2009 een gevestigde waarden in de Zwalmstreek, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Je verblijft in één van de 3 ruime gastenkamers, voorzien van alle moderne comfort. Je logeert op een schitterende helling, vlakbij o.a. de Zwalmbeek en de Ijzerkotmolen.

editeer

Molenbergrust

Dit authentieke vakantiehuis ligt op een steenworp van de Molenberg, de Vinkemolen, de vergezichten van Wijlegem... Het huis is de perfecte uitgangsbasis voor een heerlijke vakantie vol wandel- en fietsplezier. Alles wat de Zwalmstreek te bieden heeft, vindt je hier.

editeer

De Notelaar

Wakker worden in de schaduw van een stokoude notelaar. In de omgeving van een al even oude watermolen, omgeven door de zachtglooiende Vlaamse Ardennen, dát is wat landhuis De Notelaar je biedt.

editeer

't Schoon leven

Gelegen in één der mooiste dorpjes van de Vlaamse Ardennen: Roborst. Ruim aanbod aan fiets- en wandelroutes. Er zijn 5 kamers met eigen badkamer. Je kan met 15 personen logeren.

editeer

Sint Blasius Hof

In het hartje van de Zwalmstreek biedt het Sint-Blasiushof je graag drie comfortabele kamers aan met ieder een wellnessfaciliteit naar keuze: sauna, Turkse stoomcabine of massagedouche. Charmante uitvalsbasis voor tal van uitstapjes.

editeer

De Wingerd

Charmeverblijf in Zwalm - 6 slaapkamers - tot 15 personen. 'Het Oud Gemeentehuis' van de deelgemeente Dikkele is een ruim en sfeervol U-vormig Landhuis met suite, voorzien van alle comfort.

editeer

Vakantiewoningen Zwalm

3 splinternieuwe vakantiewoningen (3 slaapkamers per woning) gelegen in de prachtige natuur van Munkzwalm vlakbij de Zwalmmolen en Zwalmbeek. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

De woningen zijn voorzien van alle modern comfort met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, combi-oven, kookplaat, koelkast en diepvries) en badkamer met inloopdouche. Gratis WIFI in elk huisje.

Laken-en handdoekservice op aanvraag.

editeer

Vakantiewoning De Stoasie

Vakantiewoning De Stoasie is ondergebracht in het voormalig stationsgebouw in het centrum van Munkzwalm. Een ideale uitvalbasis voor wie al wandelend of fietsend de prachtige streek wil komen verkennen. Het station is tevens een groene halte en gelegen langs de GR122.
 
Het pand dateert van het jaar 1903 en is geklasseerd als beschermd dorpsgezicht. De benedenverdieping werd in 2017 volledig gerenoveerd tot eet- en praatcafé en in 2020 werd de bovenverdieping verbouwd tot vakantiewoning.
 
In de vakantiewoning met twee slaapkamers en een slaapbank kunnen maximaal zes personen overnachten. De woning wordt enkel aangeboden voor een lang weekend (van vrijdag 16 u. t.e.m. maandag 10 u.) of voor een midweek
(van maandag 16 u. t.e.m. vrijdag 10 u.)

editeer