Groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie

Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie.

 

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te coun­teren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandi­ge zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met onze gemeente en vzw BEA. Door deze samenaan­koop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerd.

Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs bij de deelnemer voor het bekijken van de woning. Deze maakt vervolgens een offerte op maat van de woning voor dak- of spouwmuurisolatie of beide. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions.

Als de deelnemer uiteindelijk tevreden is van de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoe­ring van de maatregel(en) op.

De actie loopt van 01.02.18 tot en met 31.12.18. Schrijf je in op http://www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

Surf naar de site van de groepsaankopen voor alle info: www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil
Via deze pagina kan je je ook voor 1 van de 5 infosessies in onze streek waar je alle info kan vergaren.
Er moeten min 15 deelnemers zijn om de sessie te laten plaatsvinden.

1.    Woe 14/3/2018 : infoavond 1: NINOVE – Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans Ninove, Academiezaal, Parklaan 13, Ninove
2.    Do 19/4/2018 : infoavond 2: ZOTTEGEM – zaal Noorderlicht AC Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem (indien zeer veel interesse wordt uitgeweken naar een andere zaal)
3.    Di 15/5/2018 : infoavond 3: RONSE – zaal Brouwerij, Priestersstraat 13, Ronse
4.    Di 12/6/2018 : infoavond 4: GERAARDSBERGEN: Koetshuis (Abdijpark), Abdijstraat 10, 9500 Geraardsbergen
5.    Ma 17/9/2018 : infoavond 5: OUDENAARDE in De BrandWoeker, Woeker 7 te Oudenaarde