Vacatures bij gemeente en OCMW Zwalm

Gemeente en OCMW-Zwalm stellen een 50-tal mensen te werk. Onze medewerkers werken voor de gemeenschap en staan ten dienste van de burger. Ze leveren dus maatschappelijke meerwaarde. Af en toe zijn er wel eens vacatures en we hebben ook graag een bestand van spontane sollicitaties waar kan van gebruik gemaakt worden indien we snelle tijdelijke invullingen moeten doen.
De gemeente Zwalm is een dynamische en stabiele werkgever. Je kan er werken in een boeiende werkomgeving met toffe collega's.
Ook spontane sollicitaties zijn steeds welkom op cl@zwalm.be
Bij een spontane sollicitatie maak je ook steeds best je CV over.

Momenteel hebben we volgende openstaande vacature : 

Afdelingshoofd grondgebiedszaken
A1a-A3a/Contractueel/Voltijds
Functie
Als afdelingshoofd sta je in voor de coördinatie, dagdagelijkse leiding en vlotte werking van de afdeling die bestaat uit de technische uitvoeringsdienst, de dienst omgevingsvergunningen, milieu/containerpark en de diens infrastructuur en mobiliteit. Je draagt bij aan een goed een proactief beheer van het gemeentelijk patrimonium en kan strategisch meedenken met de organisatie als lid van het managementteam. Je weet de beleidsdoelstellingen te vertalen naar operationele acties voor jouw medewerkers en volgt de organisatie, planning en uitvoering van deze acties nauw op.
Profiel:
Je bent gedreven en geëngageerd om de afdeling en het beleid mee vorm te geven. Je beschikt over uitstekende planningsvaardigheden. Je fungeert als een coach die erover waakt dat er resultaten geboekt worden. Je bent stressbestendig en proactief. Je weet waar je naar toe wil en je kan door je communicatieve en sociale vaardigheden je team hiervoor warm maken.
Je beschikt over een masterdiploma in een technische richting, je bent daarnaast Belg en beschikt over een rijbewijs B. 
Wij bieden jou:
De gemeente biedt je een voltijdse contractuele functie met verloning op A1a-A3a niveau. In afwachting van een definitieve en uitgebreide selectieprocedure bieden wij u nu een tijdelijk contract aan van max. 1 jaar. Jouw bruto geïndexeerde beginsalaris (zonder relevante anciënniteit, in een voltijdse functie) bedraagt 3.107,98 euro bruto per maand. Met maximale relevante anciënniteit bedraagt jouw bruto maandsalaris 5.469,19 euro bruto. Je ontvangt maaltijdcheques van 7 euro, een hospitalisatieverzekering, een vergoeding voor het openbaar vervoer of een fietsvergoeding en een gunstige verlofregeling. Uiteraard bieden we je ook een aangename werkomgeving en werksfeer.
Interesse?
Tot en met 25.09.2019 kan je solliciteren door je motivatiebrief, je cv, een kopie van het gevraagde diploma, een kopie van jouw rijbewijs en een recent uittreksel uit het strafregister te bezorgen.
Stuur je kandidatuur ten laatste op 25.09.2019 t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Gemeente Zwalm, Zuidlaan 36, 9630 Zwalm of via internezaken@zwalm.be

Meer informatie vraag je op via internezaken@zwalm.be of vind je in onderstaande infobrochure
 Zuidlaan 36
9630 Zwalm
Tel: 055 49 91 91  

Openingsuren

Maandag: 9 u. tot 11.30 u.
Dinsdag: 9 u.  tot 11.30 u.
Woensdag: 9 u. tot 11.30 u. - 14 tot 16 u.
Donderdag: 17.30 u. tot 19.30 u.
Vrijdag: 9 u. tot 11.30 u.
Of na afspraak

Medewerkers

Tineke Van Nieuwenhuyze
Stafmedewerker beleid en organisatie
Wnd. afdelingshoofd interne zaken 
Tel: 055 48 05 58
 
Christine Labijn
Deskundige personeelszaken - Ambtenaar noodplanning
Tel: 055 48 05 86


 

 

            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory