Vacatures bij gemeente en OCMW Zwalm

Gemeente en OCMW-Zwalm stellen een 50-tal mensen te werk. Onze medewerkers werken voor de gemeenschap en staan ten dienste van de burger. Ze leveren dus maatschappelijke meerwaarde. Af en toe zijn er wel eens vacatures en we hebben ook graag een bestand van spontane sollicitaties waar kan van gebruik gemaakt worden indien we snelle tijdelijke invullingen moeten doen.
De gemeente Zwalm is een dynamische en stabiele werkgever. Je kan er werken in een boeiende werkomgeving met toffe collega's.
Ook spontane sollicitaties zijn steeds welkom op cl@zwalm.be
Bij een spontane sollicitatie maak je ook steeds best je CV over.

Momenteel hebben we volgende openstaande vacature :

1/ Milieuambtenaar statutair voltijds B1-B3
Functieomschrijving
Als milieuambtenaar sta je in voor het informeren en adviseren van de burger, bedrijven en gemeentelijke diensten voor alles wat betreft het milieuluik van omgevingsaanvragen. Je staat in voor de uitvoering van het gemeentelijke milieu- en klimaatbeleid en je houdt toezicht op de werking van het containerpark.
Profiel
Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig en je hebt cursussen milieu gevolgd die je kan aantonen met het relevant diploma of je beschikt over minstens 2 jaar relevante beroepservaring inzake milieu. Daarnaast ben je belg en beschik je over een rijbewijs B.
Aanbod
De gemeente biedt je een voltijdse statutaire functie met verloning op B1-B3 niveau. Je ontvangt maaltijdcheques van 7 euro, een hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor het openbaar vervoer of fietsvergoeding en een gunstige verlofregeling.
Contact
Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 1 april 2019 (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Dit kan: Online via www.assolutions.be/nl/jobs of per post (gebruik het inschrijvingsformulier uit de informatiebrochure). Stuur je brief t.a.v. Ilse Norman, Kokerstraat 2a, 9750 Kruisem.
 


 


 

 

 Zuidlaan 36
9630 Zwalm
Tel: 055 49 91 91  
Fax: 055 48 05 99

Openingsuren

Maandag: 9 u. tot 11.30 u.
Dinsdag: 9 u.  tot 11.30 u.
Woensdag: 9 u. tot 11.30 u. - 14 tot 16 u.
Donderdag: 17.30 u. tot 19.30 u.
Vrijdag: 9 u. tot 11.30 u.
Of na afspraak

Medewerkers

Johan Van Lier
Afdelingshoofd interne zaken 
Tel: 055 48 05 57
 
Christine Labijn
Deskundige personeelszaken - Ambtenaar noodplanning
Tel: 055 48 05 86


 

 

            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory