Zoeken

Home  /  Vrije Tijd  /  Kinderen en jongeren  /  Buiten spelen  /  Openspelendag

Openspelendag

Jaarlijks organiseren de jeugddienst en jeugdraad samen de Openspelendag op de 2de zondag van september. We maken er steeds een feest van voor jong en oud met leuke attracties en activiteiten. 

Openspelendag zondag 10 september

Een namiddag om niet te missen voor alle kinderen tussen 3 en 15 jaar. We beloven heel wat spectaculaire attracties en activiteiten. De jongsten krijgen een eigen speelzone met hindernissenparcours, een ballenbad en trampolines. Voor iets oudere kinderen is er een skate-initiatie, XL-glijbaan, bungeerun en tubingbaan. Een deel van de recreatiesite wordt zelfs omgetoverd in een werfzone waar kinderen samen een heus speeltoestel bouwen. Op vraag van velen is ook de sweeper weer van de partij en de grootste durvers kunnen zich 21m hoog in de lucht laten katapulteren! Wie het wat rustiger aan wil doen, kan terecht in de bar en aan de verschillende foodtrucks.

We voorzien waterkraantjes waar de kinderen gratis hun drinkfles kunnen bijvullen. Naast verfrissendre drankjes zullen er ook ijsjes te koop zijn. We brengen ook verkoeling met waterpistolen, sproeiers, kleine zwembadjes, gratis fruit om 15u en een leuke schuimparty! Aan de ingang en de bar staan er zuilen met zonnecrème en we proberen zoveel mogelijk schaduwplekjes te creëren.

Wat breng je mee?
- Hoofddeksel
- Drinkfles 
- Zwemkledij en handdoek.


  • 13.30 - 17.00 uur
  • Recreatiesite 
  • 3-15 jaar: € 2,00 / € 0,40 voor UiTPAS met kansentarief
  • Tickets via www.zwalm.be/webshop 
-lDFZU1

Sfeerbeelden vorige edities


IMG_1688IMG_1643

IMG_1680IMG_1692

IMG_1696IMG_1709

IMG_1722IMG_1691