Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Communicatie  /  Gemeente app

Gemeente app

Om nog meer in te zetten op communicatie en interactie lanceerde het lokaal bestuur in april 2021 de Zwalm-app. Dankzij de app, die je kan downloaden in de Play Store of App Store, sta je als Zwalmenaar nog meer in verbinding met het lokaal bestuur, de lokale handelaars, zorgverstrekkers en verenigingen. 
 

Jouw plekje in de app als ondernemer?

Als Zwalmse ondernemer kan je je gratis registreren en op die manier inwoners op de hoogte houden van bijvoorbeeld je openingsuren of promoties. Je kan er een online winkel lanceren en je reservaties beheren. Registreren kan eenvoudigweg via https://www.onzestadapp.be in de rubriek 'klanten'. 
Onderstaand kan je een stappenplan terugvinden dat je helpt van registratie tot publicatie? Kan jij bij de registratie wat hulp gebruiken? Raadpleeg dan zeker de uitgebreide presentatie die je eveneens hieronder kan terugvinden. Eens je geregistreerd bent, kan je alle verdere mogelijkheden ontdekken. 
Ervaar je technische problemen? Stel dan jouw vraag, na registratie, aan de helpdesk via de knop 'Q&A'. Op de startpagina vind je bovendien heel wat instructiefilmpjes die je al aardig op weg helpen. 
 
Download de Zwalm-app gratis in de App Store of Play Store.