Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Publicaties & bekendmakingen  /  Openbaar onderzoek  /  Natuurbeheerplan Zwalmvallei

Natuurbeheerplan Zwalmvallei

Publieke consultatieronde natuurbeheerplan ‘Zwalmvallei’

De vzw Bosgroep Vlaamse Ardennen tot Dender wenst mee te delen dat het ontwerpbeheerplan voor het natuurbeheerplan ‘Zwalmvallei’, in overeenstemming met het besluit van de Vlaamse Regering van 14 juli 2017 betreffende de natuurbeheerplannen en de erkenning van natuurreservaten, voor publieke consultatie ter inzage zal liggen van 27/11/2023 tot 27/12/2023 bij Bosgroep Vlaamse Ardennen tot Dender (Veemarkt 27, 9600 Ronse – tel: 055/216280 ) van maandag t.e.m. vrijdag op afspraak en ook digitaal beschikbaar zijn op de website van ANB: https://www.natuurenbos.be/natuurbeheerplannen-inzien/natuurbeheerplannen-in-publieke-consultatie

Gedurende de gehele duur van de consultatieperiode kunnen opmerkingen en/of bezwaren schriftelijk of via e-mail worden gericht aan:

Agentschap voor Natuur en Bos
VAC Oost-Vlaanderen
AVES
Havenlaan 88 bus 75
1000 Brussel

Het beheerplan behandelt het voorziene bos- en natuurbeheer in de ‘Zwalmvallei’ voor de komende 24 jaar. Het natuurbeheerplan omvat ruim 156 ha bos en natuur gelegen op het grondgebied van Zwalm, Zottegem, Oudenaarde en Brakel. Het beheerplan volgt de Vlaamse criteria voor duurzaam natuurbeheer.