Omtrent incident onrust centrum Munkzwalm


Burgemeester en politie informeren:
Het incident met de onruststoker woensdagmiddag in het centrum van Munkzwalm is volledig onder controle. Beide incidenten van de voorbije dagen vonden toevallig plaats in het centrum van Munkzwalm en houden geen verband met elkaar. Uit het politieonderzoek kon bevestigd worden dat er nooit een wapen is getoond of zichtbaar is geweest.

Vandaag en morgen zal er extra toezicht gehouden worden door de politie in de buurt van de Zwalmse scholen rondom de Zuidlaan, met nadruk rond het tijdstip van aanvang en einde van de schooldag.

Gisteravond organiseerden de burgemeester, politie en schooldirecties een druk bijgewoond infomoment in de raadzaal van het gemeentehuis waar alle ouders van de meest recente en accurate info werden voorzien.  Het veilig zijn op school kon daar bevestigd worden.

De kinderen kunnen dus vandaag en morgen in alle rust naar de school gebracht worden.  Om 9u werden de kinderen door de politie, op kindermaat, geïnformeerd. Er is ook een CLB-medewerker aanwezig op school die, samen met de leerkrachten, de kinderen die het nodig hebben zal opvangen.  


            Meldingen   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory