Vaccinatiecentrum De Qubus

LAATSTE DAG EERSTE PRIK: 18/09/2021.
Maak jouw afspraak via de centrale infolijn 055 300 200. 

In de Eerstelijnszone Vlaamse Ardennen doen De Qubus in Oudenaarde en het Cultuur en ontmoetingscentrum in Ronse dienst als centraal vaccinatiecentrum.
In de Qubus in Oudenaarde (Lindestraat 74) zullen naast de Zwalmenaren ook de inwoners van Gavere, Kruisem, Oudenaarde, Horebeke en Wortegem-Petegem worden gevaccineerd. Zodra je aan de beurt bent, ontvang je hiervoor een persoonlijke uitnodiging. 

Bereikbaarheid

Het vaccinatiecentrum is vlot bereikbaar met de wagen, fiets en openbaar vervoer. Het station van Oudenaarde bevindt zich op wandelafstand.
Kom je met de bus of trein? Verlaat het station dan langs de achterzijde. Wandel over de parking en zodra je in de Lindestraat bent, ga je naar rechts. 
Je hebt zo'n tiental minuten nodig om het vaccinatiecentrum te bereiken. Er is bovendien een tijdelijke belbushalte voor de ingang van het vaccinatiecentrum. 

Minder mobiele personen

Heb je zelf geen vervoer om in het vaccinatiecentrum te geraken? Spreek eerst je eigen netwerk aan: vraag aan je familie, vrienden, buren of mantelzorger of ze jou naar het vaccinatiecentrum kunnen brengen op het moment van jouw afspraak. Je begeleider mag met jou mee naar binnen, maar krijgt op dat moment nog geen prik. Bekijk ook je opties met trein, bus of belbus. Het station bevindt zich op wandelafstand van het vaccinatiecentrum en er is een tijdelijke bushalte aangemaakt voor de ingang. Vind je echt geen vervoer of twijfel je aan de mogelijkheden, neem dan contact op via de infolijn 055 300 200 om samen naar een oplossing te zoeken. 

Meer informatie 

Voor alle praktische informatie omtrent de vaccinatiecampagne in de Vlaamse Ardennen kan je terecht op https://www.vaccinatievlaamseardennen.be.
Je kan de infolijn 055 300 200 bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9 u. tot 17 u. en op zaterdag van 9 u. tot 12 u. 
Download hieronder de vaccinatiefolder met alle praktische informatie.
 


            Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory