Zoeken

Home  /  Wonen & leefomgeving  /  Subsidiewijzer gemeente Zwalm  /  Regenton

Regenton

Bestel jouw regenton, want elke druppel water telt!

Groepsaankoop #1000regentonnen van 7 april tot 15 mei

Regenwater, met warme zomers op het programma is dit vloeibaar goedje goud waard. Je bespaart niet alleen op je waterfactuur maar ook je planten, tuin en de dieren varen er goed bij.

Daarom stappen wij terug mee in de groepsaankoop van regentonnen zodat je je regenton tegen een gunstig tarief kan aankopen. Bestel je ton via de groepsaankoop op www.1000regentonnen.be.

Je kan kiezen uit drie types: een standaardton (310 l), een middelgroot muurmodel (350 l) en een kingsize muurmodel (650 l). Voor elk wat wils dus. Het zijn stuk voor stuk kwalitatieve, duurzame en weerbestendige tonnen. Je regenton wordt thuis geleverd en voor een kleine meerprijs kan je er ook een aansluiting op de regenpijp bijbestellen.

De verrekende prijs houdt onmiddellijk rekening met de subsidie die de gemeente toekent bij het aankopen van een regenton, dus bovenop de voordelige prijs krijg je een korting van 30 € voor de 2 kleinere modellen en 50 € voor de 650 l - Aqua Tower. Hiervoor hoef je niets meer te doen.

Deze groepsaankoop regentonnen is een initiatief van streekintercommunale SOLVA in samenwerking met onze afvalintercommunale IVLA.


Individuele aankoop

Kies je ervoor om geen gebruik te maken van de groepsaankoop en koop je liever zelf een regenton aan, weet dan dat de gemeente je steunt door het toekennen van een subsidie. Afhankelijk van de inhoud van de regenton, heb je recht op 30 euro voor een inhoud van 120 tot 499 liter, en 50 euro voor een inhoud vanaf 500 liter.
Hiervoor gebruik je het aanvraagformulier op deze pagina.

Wie deelneemt aan de groepsaankoop vragen we ook om te willen bevestigen op dit aanvraagformulier.

regenton-prijzen-rcRXD1tonnen-geluk-jhKem1