Zoeken

Home  /  Vrije Tijd  /  UiTPAS

UiTPAS

Vlieg erop uit met de UiTPAS!

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Vlaanderen en Brussel wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten, punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Mensen die het financieel moeilijk hebben om vrije tijd te betalen, krijgen met de UiTPAS een korting van 80%. 

UiTPAS Vlaamse Ardennen 

De gemeenten Zwalm, Sint-Lievens-Houtem, Herzele en de stad Zottegem vormen samen de UiTPAS-regio Vlaamse Ardennen. Een UiTPAS Vlaamse Ardennen kost vijf euro (2 euro voor -26-jarigen en gratis voor mensen die genieten van het kansentarief) en kan je bij ons in Zwalm aankopen in het gemeentehuis, de bibliotheek of de sporthal. Bij aankoop ontvang je onmiddellijk enkele leuke welkomstvoordelen: 2,5 euro korting op een sportactiviteit, 2,5 euro korting op een culturele activiteit, 3 punten en een leuk gadget.

Je ontdekt alle info over de UiTPAS Vlaamse Ardennen, zoals de verkooppunten en omruilvoordelen op www.uitpasvlaamseardennen.be

Kansentarief 

De UiTPAS is ook beschikbaar voor mensen met een beperkt inkomen. Je hebt recht op het kansentarief als je

  • recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming
  • in het bezit bent van een EDC-kaart
  • in collectieve schuldenregeling bent
  • over een beperkt inkomen beschikt. Hiervoor zal de Sociale Dienst een sociaal onderzoek voeren. 

Met jouw UiTPAS ontvang je dan 80 % korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten in de UiTPAS-regio Vlaamse Ardennen. Meer info over het kansentarief vind je hier.

338919069_972854170375486_7492110462827228988_n-1TMCp1