Gemeentelijke uitleendienst

De gemeentelijke uitleendienst ondersteunt particulieren en verenigingen bij de organisatie van een activiteit.
De uitleendienst is de voorbije jaren steeds uitgebreid met inspraak van de verenigingen en dat zal ook in de toekomst blijven gebeuren.

Hoe materiaal ontlenen?

Een volledige lijst van de beschikbare materialen vind je in het aanvraagformulier.
 
Om deze materialen te ontlenen bezorg je ons een ingevuld aanvraagformulier ten laatste 15 dagen voor de activiteit. Er zijn onderverdelen gemaakt in verschillende gebruikscategorie├źn waarbij het materiaal o.a. voor scholen, verenigingen die lid zijn van een adviesraad en buurtcomités gratis ter beschikking wordt gesteld.
 
Bij de eerste aanvraag of bij een wijziging van de gegevens dien je naast het aanvraagformulier van de materialen ook een aanvraag tot registratie en erkenning in te vullen.
Als tip geven we ook graag mee dat verenigingen ook nog steeds terechtkunnen bij de provinciale uitleendienst (magazijn o.a. Geraardsbergen) die tegen democratische prijzen een mooi aanbod aan materiaal heeft. Je vindt meer info op de provinciale website.

Hieronder vind je de nodige documenten voor je aanvraag: het reglement, het registratieformulier en het aanvraagformulier met de tarievenlijst.