Duurzaam bouwen met gratis bouwadvies/ renovatieadvies

Gratis bouwadvies

Ga je bouwen of verbouwen? Wil je meer weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of materialen? Maak dan nu een afspraak voor bouwadvies.

Waarom bouwadvies?

Wie duurzaam bouwt, wint altijd. Niet alleen verbeter je het wooncomfort en de woonkwaliteit van je huis, je spaart ook geld uit op je energie- en waterfactuur.

Maar vaak weten mensen niet hoe eraan te beginnen. Heb je vragen over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of keuze van materialen? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg. Maak vandaag nog een afspraak!

Hoe verloopt bouwadvies?

In een persoonlijk gesprek overloopt een professioneel adviseur de duurzame mogelijkheden voor jouw bouw- of verbouwplannen. Je keert terug met een oplossing op maat en concrete antwoorden op je vragen.

Bouwadvies is:

  • persoonlijk en op maat
  • kwalitatief, helder en duidelijk, onafhankelijk
  • zowel voor nieuwbouw, als kleine verbouwingen of aanpassingen

Hoe maak ik een afspraak?

Surf naar de website van de Provincie Oost Vlaanderen - duurzaam wonen en verbouwen en vul digitaal je aanvraag in. De adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Hoeveel kost bouwadvies?

In onze gemeente is het bouwadvies volledig gratis voor zijn inwoners.

Voor wie is bouwadvies?

Voor alle inwoners van de gemeente Zwalm die willen bouwen of grondig renoveren en dat bewust willen doen. Neem je plannen of ideeën mee naar het advies. Ook je architect is welkom.

Heb je een korte vraag?

Soms is het niet nodig om een uitgebreid advies te volgen. Heb je nog een bijkomende vraag na een bouwadvies? Ook dan kun je terecht bij het infoloket van Steunpunt. Bel of stuur gerust een e-mail.

             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory